De Ronde Kamer

Wie zijn wij en wat bieden wij,

Voelen, verbinden, zijn, de kracht van zachtheid, lichtheid, balans, beweging op alle niveaus.

Het is onze passie/missie om jou te helpen contact te maken met je lichaam, wij vertalen de signalen van je lichaam en maken een plan op maat om jou weer in bewegingen in je kracht te zetten om zo weer het levensgeluk te ervaren.

Het onze missie om mensen in beweging te zetten op alle niveaus met het lichaam als eerste vertrekpunt. Immers mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel in beweging zijn draagt bij aan gezondheid en welbevinden.

(foto v.l.n.r. Marion, Majella en Angela)

 

Angela:

Coach, kinesiologie, klankschaal massage, allergiebehandeling volgens NAET en TRM, voeding (intolerantie/allergie), stressrelease, braintraining bij concentratie problemen, hormoon problemen. OCD, masseren, het begeleiden van mensen in hun ziekte- en revalidatieproces.

Ieder mens is uniek en beweegt op zijn eigen wijze door het leven. Ieder heeft zijn eigen verhaal en vormt zijn eigen pad. Met Kinesiologie lever ik maatwerk (lees ik de mens) op een holistische wijze.  

Marion:

In mijn praktijk staat de mens als geheel centraal, bewustwordingsprocessen spelen hierbij een grote rol. Het is mijn missie is om mensen te begeleiden in hun helings- en ontwikkelingsproces.

Adem en ontspanningstherapie, holistic pulsing, massage, manuele therapie, stress management, mindfulness, aandachttraining, lichaamsgericht coachen, ACT en focussen .

Ik stem af op maat en faciliteer zo het helingsproces, het pulsen is daar een onderdeel van.

 

Majella:

In ons drukke bestaan ben ik graag “the eye of the storm” voor jou, een plek om even te onthaasten, te voelen en tot jezelf te komen.  Ik geef yoga in kleine groepen waardoor ik veel aandacht aan een ieder kan geven. Ik raak je liefdevol aan waardoor je makkelijker ruimte in een houding kan vinden en je lichaam beter kan voelen. Mijn lessen zijn laagdrempelig en er is veel ruimte voor ademhaling en meditatie. 

Verder kun je ook bij mij terecht voor een heerlijke Reiki behandeling, om te vertragen, te helen en te verzachten in ons vaak volle bestaan. 

Donderdag Yoga met Majella 

19.00u Hatha Flow

20.15u YinYoga.