"Ik heb de Total Reset bij Angela als ontzettend waardevol ervaren. Toen we bezig zijn gegaan met de reset van basis stoffen als mineralen, vitamine C, zuivel etc. merkte ik al dat mijn allergieën (hooikoorts en huisstofmijt) afnamen en ik snel minder tot geen last meer had. Vrijheid in mezelf! Heel erg fijn. Dit gaf me veel vertrouwen in de werkwijze waardoor ik ermee door ben gegaan. Een reset voor mijn hele immuunsysteem. Tijdens de behandelingen voel ik van alles gebeuren in mijn lichaam en verteringssysteem. Ik begrijp niet op een diepgaand niveau wat er gebeurt maar ik voel dat het werkt. Angela is een integere, toegankelijke en erg professionele therapeute die voor mijn gevoel weet waar ze mee bezig is en goed aanvoelt wat er nodig is." 

(Melanie)

 

"Ik ben een aantal maanden geleden bij Angela terecht gekomen. Ik had vage klachten zoals moeheid, jeuk, erge maagklachten en voelde mij gewoon niet lekker. Ik had al heel wat dingen geprobeerd en verschillende mensen bezocht. Angela nam mij direct serieus. Ze ging mij testen en daar kwam meer uit naar voren dan ik had aangegeven.

Angela luistert goed naar je. Ik vind haar een hele aardige vrouw en fijn in de omgang. Zij is goed in haar werk en ik boek vooruitgang met mijn klachten. Het heeft even tijd nodig. Die klachten zitten er al een tijdje en dat los je ook niet zo snel op. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt. Ik denk dat ik nu in handen ben bij de juiste persoon."

(Netty)

 

"Een paar maanden geleden kwam ik  bij Angela, omdat ik me vermoeid en overprikkeld voelde. Ik heb een histamine overgevoeligheid. Reageer met verschillende klachten op voeding en andere stoffen. In de winterperiode kan ik een redelijke balans hierin vinden. Helaas in de lente/zomer lukt dit niet meer ivm pollen, stof, warmte, licht etc.

Mijn lichaam slaat dan op “hol”. Er is een grote rusteloosheid en het ervaren van continu “aan staan”. Niet uitgerust wakker worden. Overprikkelbaar en huidreacties zorgen er voor dat ik mij afsluit.

Nu na een aantal behandelingen van Angela ervaar ik weer rustmomenten en slaap is rustiger. Ik merk een prettige levendigheid en meer open staan voor mijn gevoel en wat er van buiten op mij afkomt. Histamine reacties zijn verminderd, ik verdraag meer.

Ik ben blij en tevreden met de behandelingen. Angela ervaar ik als een deskundige, zorgzame vrouw met humor. Ze kan goed luisteren en afstemmen op wat nodig is." (Heleen)

 

“Wat Angela doet kan een wonder worden genoemd. Dat is mijn hele fijne ervaring met haar.”

 

Echt een aanrader! Ik kom er altijd veel meer in balans vandaan. Angela is heel deskundig en legt snel de vinger op de zere plek. Door haar persoonlijkheid voel je je gezien en snel op je gemak. Aan te bevelen voor iedereen die niet lekker in zijn vel zit of klachten heeft!”

 

“Angela is zo n mooi mens. Met zo veel kwaliteiten. Heeft zo n brede kennis. Ze weet heel veel en ze kan mijn lichaam weer in balans krijgen. Ik kom daar heel ontspannen, blij en zen vandaan. Niet te begrijpen wat ze doet met mijn koppie en mijn lijf. Ben zo blij met Angela”

 

“Absolute aanrader! Angela geeft je gelijk een welkom gevoel en heeft veel kennis en ervaring. Ik kan het iedereen aanbevelen die ergens last van heeft of weer in contact met z'n eigen lichaam wil komen.”

 

“Heerlijk, fijn ontspannen ! Angela is zeer to the point ik kan het iedereen aanbevelen !”

 

“Angela heeft een heerlijke energie en het voelde al vanaf het eerste moment vertrouwd. Ze weet precies wat ze doet, al is het voor mij soms “vaag” , maar wat ze doet, werkt!!! Ik zou haar iedereen aanbevelen.

Ik ben ondertussen verhuist naar Gelderland, maar rij nog steeds met liefde een klein uurtje om mij door haar te laten behandelen.”